Private Dining by Cortsen, Hvidovre – fredag d. 22 marts 2024 kl 18:30

Event Date:
2024-03-22
Event Time:
18:30
Event Location:
Private Dining by Cortsen
ONLINE TILMELDING LUKKET – kontakt krw@chaine
Mads Cortsen har på få år har etableret sig som en af de førende Private Dining kokke. Med sit team af køkken og servicebrigade er ambitionen at servere fine dining hjemme hos gæsterne, med høj detaljegrad, ambitiøse råvarer og molekulær gastronomi.
Vi har eksklusivt fået en aftale i stand i industrielle omgivelser ved siden af Mads’ køkken. Her skal vi nyde deres “Prestigemenu”. Vine leveres af vores vinsponsor Best Selection og vil i aftenens ånd få et ekstra løft, da vi har fået et flot tilbud om selv at arrangere vine uden at betale proppenge. Det samlede arrangement kan derfor udbydes til en yderst favorabel pris langt under tilsvarende MIchelinstjerne-menuer.
Vi skal nyde 8 serveringer.
Nedenstående er nov-dec menuen, hvor vi serveres marts menuen
MENU-EKSEMPEL NOV-DEC
Smørstegt boghvedevaffel med grillet artiskokcreme og caviar fra GASTROunika
Sprød tærte med rødtun, soya, sesam og caviaremulsion
Hummertoast med persillestilk og pisket creme fraiche 48%
Røget kronvildt med syltede rødder og purløg
Østersperle med fingerlime
Friteret kammusling med sauce mousseline, ristede hasselnødder og grøn tomat
Stegt pighvar med knivmuslingsouffle, brioche og champagnesauce med alverdens lir
Braiseret svinekæbe i Barolo med rødbede og sennep
Pithivier af skovdue, farseret morkel og trøffel
Guldbar a la mande by Cortsen
se mere om Private Dining på https://bycortsen.dk/